Když přemýšlíte o doplňcích stravy, představte si je jako parťáky na cvičení. Každý má jiné dovednosti a silné stránky, a proto je důležité vybrat toho pravého, který vám pomůže dosáhnout vašich sportovních cílů. Není to o tom, kdo je nejvíc „nabouchaný“, ale o tom, jaký efekt bude mít konkrétní doplněk na váš trénink a výkon.

1. Cíl: Získat více síly

Kreatin je skvělý pro okamžitý nárůst síly a výkonu během krátkých, intenzivních aktivit, jako je vzpírání nebo sprinty. Pokud tedy chcete zlepšit svou schopnost zvedat těžší váhy nebo zrychlit v krátkých spurtech, kreatin je super volba.

Pokud vaším cílem je být silnější než Hulk, potřebujete doplněk, který podpoří růst svalové hmoty a zvýší vaši sílu. Ideálním kandidátem je kreatin, který je známý svou schopností zlepšit výkon při silových trénincích a zvýšit svalovou hmotu. Kreatin je jako ten přítel, který vám při každém opakování dodá energii, abyste zvládli zvednout ještě o pár kilo víc. S naším UP POWER Creatine Synergy se stanete tím, kdo v posilovně nezná limity.

2. Cíl: Zlepšit vytrvalost a výkon

V tom případě se potřebujete zaměřit na doplňky, které zvyšují vytrvalost a podporují regeneraci. BCAA jsou zde jako vaši nejlepší parťáci, kteří vám pomohou déle vydržet náročné tréninky, zlepšit regeneraci a chránit svaly před rozkladem. S UP BCAA Instant se nebudete muset bát, že po náročném tréninku nebudete moci vstát z postele.

BCAA (větvené aminokyseliny) jsou výborné pro ochranu svalů během tréninku a urychlení regenerace. BCAA mohou pomoci snížit odbourávání svalů během cvičení a podpořit rychlejší regeneraci, takže se můžete rychleji vrátit k tréninku. Jsou ideální, pokud se věnujete dlouhotrvajícím nebo vysoce intenzivním tréninkům.

3. Cíl: Spálit tuky a zlepšit kondici

Snažíte se zbavit přebytečných tukových zásob a dostat se do nejlepší formy? Pak potřebujete doplňky, které vám pomohou spálit tuky a zvýšit energii během tréninku. UP Burner Fat Fall je váš nový sparring partner, který vám pomůže se pořádně zapotit a spálit tuky rychleji, než si myslíte.

Kofein zvyšuje vytrvalost a podporuje termogenezi, což znamená, že vaše tělo spaluje více kalorií, i když se jen lehce zahřejete. Zázvorový extrakt podporuje trávení a zvyšuje vitalitu, takže se cítíte plní energie i po náročném tréninku. Synefrin z pomerančovníku pomáhá stimulovat metabolismus a podporuje odbourávání tukových zásob, zatímco černý pepř zlepšuje vstřebávání ostatních účinných látek a podporuje trávení. K tomu všemu vitamin B3 přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, což vám dodá stabilní energii a sníží únavu.

4. Cíl: Podpora regenerace a zdraví kloubů

Pokud se věnujete sportu, který zatěžuje klouby a šlachy, je důležité myslet na jejich ochranu a regeneraci. Doplněk na podporu kloubů, jako je UP Joints, je zde, aby zajistil, že vaše klouby a šlachy budou dostávat potřebnou péči. Představte si ho jako svého osobního maséra, který se postará o to, že po náročném dni budete opět připraveni na další trénink bez bolesti a omezení.

Hydrolyzovaný hovězí kolagen Tendoforte® dodává základní stavební kameny pro regeneraci kloubních struktur a šlach. Glukosamin sulfátchondroitin sulfát jsou známé svými vlastnostmi při podpoře kloubní flexibility a ochrany před opotřebením. Methylsulfonylmethan (MSM), často považovaný za přírodní zdroj síry, přispívá ke snížení zánětlivých reakcí v kloubech, zatímco kyselina hyaluronová zajišťuje hydrataci a pružnost kloubní chrupavky.

5. Cíl: Zlepšení koncentrace a energie

Když jde o zlepšení koncentrace a udržení vysoké úrovně energie během tréninku, kofein je vaším nenahraditelným parťákem. Náš UP Caffeine + Green Tea vám dodá energii a soustředění, které potřebujete, abyste z tréninku vytěžili maximum. Je to jako váš osobní barista, který vám připraví to nejlepší tréninkový „kafe“.

Najít správný doplněk stravy je jako najít toho pravého tréninkového parťáka. Musí vám sednout a pomoci vám dosáhnout vašich cílů. Ať už chcete být rychlejší, silnější, štíhlejší nebo zdravější, my máme toho pravého parťáka pro vás. Tak neváhejte a vyberte si toho, který vám pomůže dosáhnout vašich sportovních snů.

Spojte se s námi
a domluvte si konzultaci

+420 778 544 737

info@uppower.cz

1 + 3 =